Samen onderweg

Samen onderweg

Om alles goed te laten verlopen en verassingen zoveel mogelijk te beperken gaan we op pad met een paardenwagen voor twee paarden, met daaraan gekoppeld een caravan. Hier heb ik ook weer erg veel mazzel.

De combinatie

De combinatie

Meer dan genoeg mensen willen graag mee op stap als chauffeur en ondersteuner. Onze onmisbare kwartiermakers. Dat wil zeggen dat we wekelijks met een nieuw team zijn van minstens 4 mensen, maar in de meeste weken gaan er meer mensen mee. Dat wordt dus heel gezellig en we beleven met elkaar mooie avonturen. De kwartiermakers zoeken de overnachtingslokaties, bij boerderijen, maneges, campings of in de vrije natuur. Carvan klaarmaken, tentjes opzetten en de paddock voor de paarden inrichten, een hele klus dus!!

Jan&Karel voor de nacht invalt

Jan&Karel voor de nacht invalt

Ons kampement in de vrije natuur

Ons kampement in de vrije natuur

3 reacties op Samen onderweg

 1. mariken schouten

  heel veel plezier, goede reis!!!
  liefs
  mariken

 2. Gemma Meijer

  Wat leuk!
  Ik zie nergens staan dat je mee kan doen door een paar dagen mee te rijden op de rug van een de paarden. Dat zou toch ook een soort sponsoring zijn?
  Maar toch, heel veel plezier en succes gewenst!!

 3. Haibi

  patrice koster zegt:Geweldig crconuos op een schitterende nieuwe locatie. Het was echt een uitje vanmorgen. Mocht gelukkig vroeg van start, want toen was het al warm. Hoop dat iedereen, net als ik, genoten heeft. Bedankt voor de ontvangstgroetjes Patrice en Ontario

Geef een reactie