Sponsoren & Steun

Sponsoren & Steun

Om het project ‘Op weg naar Sevilla te kunnen realiseren heb ik veel steun gehad aan een vele vrienden en bekenden.

Ben Wensing is hierbij mijn steun en toeverlaat op het gebied van de techniek en het timmerwerk. Hans de Leeuw en Jaap Weijland helpen mij op het gebied van mijn computer, internet, facebook, twitter en alles dat daarbij komt kijken. Ik heb heel veel gehad aan Elly en Saskia Banning als het om de paardrijlessen, adviezen hoe met paarden om te gaan en de inrichting van het hele paardengebeuren gaat. Een geweldige stal in Heumen waar je veel warmte en steun krijgt. Zij zijn geweldig! Ook wil ik hier graag mijn stalgenoten vermelden die zeer betrokken zijn op het geheel. Mijn lieve huisgenoot, vrouw en steun en toeverlaat MaJet en mijn kinderen ga ik zeker niet vergeten. Zij hebben mij altijd op de voet gevolgd en soms de weg gewezen !!

Technische steun van Ben

Technische steun van Ben

Hans, steun en toeverlaat

Hans, steun en toeverlaat

warm welkom op Stal bij SE Stables

warm welkom op Stal bij SE Stables

Voorts wil ik een groep enthousiaste bedrijven en personen bedanken die het geheel heel erg compleet hebben gemaakt. Dit zijn onder andere Torsten Menzel van Roflexs Duitsland voor het beschikbaar stellen van een mobiele paddock. Ook de heer Joris Kaanen van Havens paardenvoeders wil ik hartelijk danken voor alle goede zorgen. Edo Nauta van Deel 2 communicatie ontwerpers uit Nijmegen veel dank voor alle mooie werk dat er is verzet. Alvast bedankt allemaal voor die fijne steun!

Tot slot alle vrienden, bekenden, amazones, ruiters en chauffeurs die enthousiast en met mij de tocht gaan maken. Allemaal dank!

Havens Paardenvoeders
Roflex, Mobiele paddock
Deel 2 visuele communicatieontwerpers (=www.deel2.com)
Se Stables
Oncologiefonds
Gerrie Jacobs
Arthur’s Western Store (=www.westernstore.nl)
Amazones, ruiters, kwartiermakers

Geef een reactie

">