De achtste etappe door de bril van Michiel

Plannen is nog niet mijn sterkste kant, dus toen ik hoorde dat Noud weer ruiters zocht voor een nieuw avontuur zag ik helaas al gelijk te veel beren op de weg. Tot mijn grote vreugde werd ik echter vorige week gebeld met de vraag of ik mijn spullen wilde pakken en vanuit het vliegtuig in het zadel te zakken. Enkele dagen later was het zo ver: de start van de achtste etappe kon beginnen. Onvoorstelbaar eigenlijk hoe je zo gemakkelijk de Nederlandse regen kan ruilen voor de Spaanse blauwe lucht inclusief zon en 32oC.

Spaanse blauwe lucht inclusief zon en 32oC.

Spaanse blauwe lucht inclusief zon en 32oC.

Wat geweldig toch om in plaats van een paar uurtjes te paard door het bos uren achter elkaar langs een drukke weg. Tijdens deze etappe was de route zeer afwisselend. Af en toe een pad door een donker bos dan weer een boomgaard door. Langs de graanvelden en dan opeens een steile klim over een bergtop heen.

dan opeens een steile klim over een bergtop heen.

dan opeens een steile klim over een bergtop heen.

Onze rustdag hebben we besteed aan een mooie rit met de auto naar Sevilla airport en terug. Nog nooit zoveel gezien in zo’n korte tijd! De kwartiermakers waren onmisbaar tijdens deze geweldige tocht. Elke avond weer een prachtige locatie: van wildkamperen tot volledig zelfvoorzienende kampeerboerderij. Elke dag werd afgesloten met een gezellige avond met het hele team. Met heerlijk eten en goede grappen en af en toe een diepgaand gesprek.

13. Lekker samen eten en dan...

Lekker samen eten

 Gezellig samenzijn

Gezellig samenzijn

 

 

Één reactie op De achtste etappe door de bril van Michiel

  1. Miguel and Verena

    Hello again, good luck for the last kilometers… we are very glad to see our pictures in your blog.
    Best wishes from Frankfurt
    Miguel and Verena

Geef een reactie