De 6e etappe door de bril van Saskia

 

Toen ik werd meegevraagd door Sarah twijfelde ik geen moment om mee te gaan, er was nog iemand nodig om de vrachtwagen en caravan te besturen. Oke, ik ga mee!!

Er was nog iemand nodig om de vrachtwagen en caravan te besturen

Er was nog iemand nodig om de vrachtwagen en caravan te besturen

 

Na een goede routebeschrijving kwamen we aan bij de manage. Het was meteen heel gezellig, er werd lekker gekookt en we hadden een lekker drankje erbij! De volgende dag begon mijn taak, het besturen van de caravan en de vrachtwagen. Nadat we op de plek waren ging ik met Geert boodschappen doen, de dagen erop heb ik plaatsjes gezocht wat ik helemaal leuk vond! Het was echt een belevenis om mee te gaan met Noud!

 

Schitterende plaatsjes gevonden om te kamperen

Schitterende plaatsjes gevonden om te kamperen

De paarden vanuit de caravan brood geven, naast de paarden in de tent slapen en ze horen eten. Ik vond het genieten, de natuur, de paarden en de gezelligheid onderling en natuurlijk het “wild” kamperen!
Kortom het was een topweek!! Bedankt allemaal!

Saskia Roelofsen

 

De paarden vanuit de caravan brood geven

De paarden vanuit de caravan brood geven

saskia 4

Geef een reactie

">