De zesde etappe door de bril van Sarah

Voor de tweede keer een week opstap met Noud. Na een fantastische week in Roemenië 2 jaar geleden was ik bang dat Spanje een beetje zou tegenvallen. Nou niets was minder waar, het was weer een geweldige week. Hoe de week verlopen is hebben jullie allemaal kunnen lezen in verslag van Noud.

2012, Roemenië

2012, Roemenië

2014, Spanje

2014, Spanje

Als dierenarts van Jan en Karel was ik natuurlijk erg benieuwd in wat voor een staat ik ze aan zou treffen. Zo halverwege de tocht was het perfecte moment om ze eens uitgebreid te onderzoeken. Zoals verwacht waren beiden paarden de nodige kilo’s afgevallen maar minder dan ik verwacht had. Er was tot nu toe iedere dag voldoende vers gras wat ervoor gezorgd heeft dat ze redelijk op gewicht zijn gebleven. We hebben even het voederregime doorgesproken en hier daar wat bijgesteld. Verder heb ik de paarden ontwormd en voedingssupplementen voor ze meegenomen.

Check up....Kareltje staat er prima bij!

Check up….Kareltje staat er prima bij!

Op een hier daar een klein wondje na zijn ze met vlag en wimpel door de keuring gekomen om aan de tweede helft te beginnen. Jan en Karel wat een toppers zijn jullie toch!!!!!

Wat een complimenten van Sarah, we beginnen er bijna van te blozen

Wat een complimenten van Sarah, we beginnen er bijna van te blozen

Succes nog met laatste loodjes!

Sarah Dekker

Geef een reactie

">